Enflasyonla Topyekün Mücadele Kapsamında Geçtiğimiz Günlerde Adeta Milli Seferberlik Denilebilecek Bir Çalışma Başlatıldı. 
Hazine Ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın Önderliğinde Başlatılan ‘Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı’ Kapsamında Hayata Geçirilen Dayanışma Programına Esnaflardan İşadamlarına Kadar Neredeyse Her Kesimden Olumlu Yanıtlar Geldi.
Bu isimlerden biride piserro oldu. Kahramanmaraş’ın gururu olan piserro kenti her platformda tanıtımına katkı sunuyor.
Piserro Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Kısakürek star tv da katıldığı canlı yayın programında ülke genelinde yürütülmekte olan enflasyonla mücadeleye vatanın bekaası için desteklediklerinin altını çizdi.
Kısakürek, içerisinde bulundukları sektörde piserro firması olarak çeşitli indirimleri hayata geçirdiklerini ifade etti.

HAZIR GİYİM SEKTÖRÜ DE İNDİRİME GİDİYOR MU?

TOBB’un Açıklamış Olduğu İndirim Yapılacak Ürünlerin Listesinde Birçok Madde Yer Alıyor. Kısakürek, Giyim Ve Tekstil Ürünlerinde İndirimlerin Başladığını Ve Kendi Firmaları İçin Bu İndirim Oranının % 50’li Rakamları Bulduğunu İfade Etti.

HAZIR GİYİM SEKTÖRÜ NASIL AYAKTA DURUYOR?

Piserro Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Kısakürek kurda yaşanan değişimlerin kendilerini nasıl etkilediğine yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

SANAYİ VE TEKSTİL ŞEHRİ KAHRAMANMARAŞ

Kısakürek, bir tekstil şehri haline gelen kahramanmaraş’ın bir çook sektörde üretim açısından lider olduğunun altını çizdi.