BAL ekiplerimizden Elbistanspor sezonun ilk karşılaşmasında, kendi seyircisi önünde oynadığı Şarkışlaspor maçından 3-0 mağlup ayrıldı.

Geçtiğimiz sezon Kahramanmaraş Süper Amatör Küme şampiyonluğunu elde ederek BAL ligi’ne yükselen Elbistanspor, 3.lige yükselme hesapları ile önemli isimleri transfer ederek kadroyu güçlendirmişti.

Sezonun ilk maçını kendi evinde kendi seyircisi önünde oynayan Elbistanspor’a taraftarlardan da büyük destek geldi. Öğrenci Servisçileri Derneği EOSDER ve kardelen kooperatifine bağlı servisler de maç öncesi şehir turu yapıp takım otobüsüne sahaya kadar eşlik ettiler.

Kulüp başkanı Sertan Davdav Elbistanlı sporseverlerin verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eti.

EOSDER başkanı Sait Doğan’da spora destek olmaktan gurur duyduklarını söyledi. Doğan, dernek üyesi servisçilerin Elbistanspor’a desteğinin süreceğini söyledi.

Elbistanspor-Şarkışlaspor müsabakasını binlerce taraftar takip etti.

Elbistanspor maça tutuk başlarken, Şarkışlasporun sezona iyi hazırlandığı gözlendi. Şarkışlaspor bulduğu 3 gol ile 90 dakikayı 3-0 galip tamamladı. Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Elbistanapsor’un yeni transferlerinin uyum sorununu aşamadıkları gözlenirken, mağlubiyetteki en büyük etkenin takımın uyum sorunu olduğu ifade edildi.

Elbistanspor ikinci hafta maçını da fikstür gereği yine kendi evinde oynayacak. Elazığ takımlarından olan Hankendispor karşılaşması hazırlıklarına başlayan takımın hedefi ise güzel futbolla 3 puan alarak taraftarlardan özür dilemek olacak.