Galatasaray, Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın alternatifine şimdiden bakmaya başladı. Sarı kırmızılılar sezon başında 35 yaşındaki Carrasco'yu kadroya dahil etmiş ancak 1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Tecrübeli file bekçisiyle sezon sonunda yollarını ayıracak olan yönetim, hem Muslera'nın alternatifi olabilecek hem de Uruguaylı kaleci sonrasında kaleyi teslim edebileceği bir file bekçisi için harekete geçti.

Arjantin basınında yer alan haberlere göre Galatasaray, Arjantin Ligi takımlarından Gimnasia'nın 25 yaşındaki kalecisi Alexis Martin Arias'ı uzun süredir izliyor. Sarı kırmızılıların oyuncunun transferi için araştırma yaptığı ve bonservisiyle ilgili bilgi aldığı aktarıldı.

Haberin detaylarına göre Arjantinli file bekçisinin serbest kalma bedelinin 4 milyon dolar olduğu ve oyuncunun transferiyle ilgili olarak ilerleyen günlerde görüşmeler yapılabileceği belirtildi.

  • Kariyerine 2013'te Gimnasia'da başlayan Arias, yaklaşık 4.5 senedir bu takımda forma giyiyor. Bu sezon 9 lig maçında görev alan Arias, kalesinde 14 gol gördü.

Gimnasia'nın değişilmezi isimlerinden biri olan Arias'ın 4 milyon dolar serbest kalma bedeli bulunuyor.

Gimnasia'nın değişilmezi isimlerinden biri olan Arias'ın 4 milyon dolar serbest kalma bedeli bulunuyor.