TBMM’de Kahramanmaraş rüzgarı esti.

Alpedo& Kervan Lezzet Grubu Ak Parti Genel Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kurmaylarına Kahramanmaraş lezzetlerini sunmuştu. Yöresel yemeklerin çok beğenilmesinin ardından bu kez TBMM’de Kahramanmaraş lezzetlerini vekillere sunmak için Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu ekibiyle birlikte kolları sıvadı.

Bütçe görüşmelerinin son gününde Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu Türkiye Büyük Millet Meclisindeki vekillere dondurma şov yaptı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un bütçe görüşmeleri devam ederken birleşime ara vermesi üzerine AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri iktidar kulisinde Kahramanmaraş’a ait dondurma, baklava, kuru tarhana, Maraş çöreği, fıstıklı kurabiye, cevizli sucuk ve daha birçok Maraş’ın yöresel lezzetleri ikram edildi.

ŞENTOP, burada kestiği Kahramanmaraş dondurmasından kulistekilere ikram etti.

Ayrıca AK Parti Erzincan milletvekilleri tulum peyniri ve lavaş ikramında bulunurken CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman TUTDERE de muhalefet kulisinde çiğ köfte dağıttı.

TBMM Başkanı ŞENTOP da burada kestiği Kahramanmaraş dondurmasından kulistekilere ikram etti.

Meclis’te renkli görüntülere sahne olan gecede Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör de dövme dondurma tezgâhının başına geçti vekillere dondurma ikramında bulundu.

MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi de Maraş lezzetlerinin vekillere sunulduğu gecede yerini aldı.

Kahramanmaraş lezzetlerinin ikram edilmesinin ardından Aksu TV Ana Haber Spikeri Murat Eğridağ 4,5 G canlı bağlantısıyla gecenin atmosferini aktardı.

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Celalettin Güvenç, Kervan& Alpedo Lezzet Grubuna ikramı dolayısıyla teşekkür etti.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, bütçenin son gününde Kahramanmaraş gününü yaşattıklarını söyledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş’ın mutfak kültürünün önemine değindi.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Cihat Sezal, Kahramanmaraş’ın tanıtımına katkı sağlandığını belirtti.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, Meclis’e Kahramanmaraş’ın damga vurduğunu ifade etti.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Maraş tatlarıyla güzel bir gün geçirdiklerini söyledi.

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Alpedo& kervan lezzetler grubuna teşekkür etti.

Alpedo& Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu da Kahramanmaraş’ı çok güzel tanıttıklarını söyledi.

Aksu TV Genel Müdürü ve MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanvekili Cüneyt Beyit Meclis’te Kahramanmaraş açısından tarihi bir gün geçirildiğini vurguladı.