DEKA Medya Grup bünyesinde faaliyet gösteren Manşet Gazetesi’nin idari yönetimi, personelleri ve yazar kadrosu geleneksel hale gelen istişare toplantısında buluştu.

Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Arslan Deveboynu ve DEKA Medya Grup Başkanı Abdullah Deveboynu’nun öncülüğünde, ‘Manşet Ailesi İstişareyle Büyüyor’ sloganıyla sık sık düzenlenerek geleneksel bir hal alan istişare toplantıları hız kesmeden devam ederken, bu toplantılara bir yenisi daha eklendi. Gazetenin yayın politikasının geliştirilmesi, içeriklerinin güçlendirilmesi ve yeni yol haritasının belirlemesi amacıyla organize edilen gecede onur konuğu TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç oldu.

Programa; TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Arslan Deveboynu, DEKA Medya Grup Başkanı Abdullah Deveboynu, Deka Grup Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Deveboynu yazarlar ve Manşet Gazetesi ekibi tam kadro olarak katıldı.

Programın ardından açıklamalarda bulunan TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, çok verimli bir toplantıyı geride bıraktıklarını ifade etti

Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Arslan Deveboynu, güzel bir ortamda Kahramanmaraş’ın ve Türkiye’nin sorunlarını tartıştıklarını belirtti.

köşe yazarı İsmail Güvenç,

Gazetemiz köşe yazarı Ferhat Özdemir