Mersin Haberleri

Mersin haberleri ve güncel Mersin gelişmeleri, Mersin ile ilgili tüm video, Mersin fotoğrafları ve Mersin haberleri Kahramanmaraş Son Dakika - Maraş Haber | Aksu TV Haber sitemizde


TÜRKİYE

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir kişinin, cipiyle önünü kestiği ambulansın kapısına ve camına yumruk atması cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

TÜRKİYE

Mersin'de umuma açık mekan uygulamasında 5 iş yerine 2 milyon 200 bin lira idari para cezası uygulandı.

TÜRKİYE

Mersin'de düzenlenen operasyonda 50 ton sahte toz deterjan ele geçirildi, 4 şüpheli gözaltına alındı.

TÜRKİYE

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından Mersin ve Edirne'de gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda, 72 milyon 425 bin lira değerinde 87...

GÜNDEM

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından Mersin ve İstanbul'da yapılan iki operasyonda, 521 milyon 100 bin lira değerinde kaçak eşyaya...

TÜRKİYE

Mersin'de yapılan bir aşiret düğününde gelin ve damada toplamda 4 buçuk kilo altın, 2 milyon 100 bin Türk Lirası takıldı.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş çevre illerde yaşanan olaylar ve bölgelerde yaşanan haberleri derleddiğimiz haberimiz

TÜRKİYE

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Erdemli ilçesinde hafif yan yatan 4 katlı boş binayla ilgili inceleme başlattı.

TÜRKİYE

Mersin'de sinir krizi geçiren bir kadın evinin balkonundan sandalye, damacana ve mutfak eşyalarını sokağa fırlattı.

TÜRKİYE

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Mersin'de düzenlenen "Mahzen-4" operasyonlarında "Süleler" organize suç örgütünün çökertildiğini, elebaşının da içerisinde bulunduğu 9 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

TÜRKİYE

Mersin'in Silifke ilçesinde yolcu minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı.

TÜRKİYE

3 yaşındaki kızına içki içirdiği ve şiddet uyguladığı iddia edilen anne gözaltına alındı.