Hasan ve Zehra Tıraş Vakfı tarafından Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Hacıağalar Mahallesine bir okul temeli atıldı.
Bir vesile ile Kahramanmaraş Basketbol İl Temsilcisi Mustafa Dağlıyla iletişime geçen vakıf yöneticileri Kahramanmaraş Hacıağalar mahallesinde ihtiyaç olan bir ilkokul yapılmasına karar verdi.
8 derslik ilk ve ortaokul olarak değerlendirilecek olan inşaatın temelleri ise İçişleri Komisyon Başkanı, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, Hayır Sahipleri Zehra Tıraş Ve Oğlu Mustafa Tıraş, Hasan Ve Zehra Tıraş Vakfı Mütevelli Heyeti ve vatandaşların katılımı ile atıldı.
Temel atma töreni sonrasında bir açıklama yapan Kahramanmaraş Basketbol İl Temsilcisi Mustafa Dağlı bu hayra vesilen olanlara teşekkür etti.
Ardından Merhum Hasan Tıraş Ve Eşi Zehra Tıraş tarafından kurulan vakfın yönetim kurulu başkanı olan Mustafa Tıraş ise bu okulda yetişen gençlerin vatana millete hayırlı evlatlar olacağını dile getirdi.
Daha sonra projenin yürütülmesine büyük destekler veren Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan ise “en güzel yatırım insana yapılan yatırımdır” dedi.
Son olarak projenin başladığı günden bu güne desteklerini esirgemeyen TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç yaptığı açıklamada paranın en çok kıymetlendiği faaliyetlerin gelecek için yapılan harcamalar olduğuna dikkat çekti.