Ak parti Dulkadiroğlu gençlik kolları aklıselim gençler arası futbol turnuvası final maçı yapıldı.

İman ve aksiyon takımı ile 2053 takımı arasında kıran kırana bir mücadele ile gerçekleştirilen futbol turnuvasında 5-3 skorla 2053 takımı turnuvanın şampiyonu oldu.

Ak parti Dulkadiroğlu gençlik kolları aklıselim teşkilatının 2 ay boyunca 16 takımın katılımı ile organize ettiği turnuvada final maçı yapıldı.

Final maçına ak parti Kahramanmaraş milletvekili Ahmet Özdemir, ak parti Kahramanmaraş il başkanı Ömer oruç Bilal değici, Kahramanmaraş büyükşehir belediye başkanı fatih Mehmet Erkoç, Dulkadiroğlu belediye başkanı Necati Okay, ak parti Dulkadiroğlu ilçe başkanı Fırat görsel, ve ak teşkilat katıldı.

Burada bir açıklama yapan Dulkadiroğlu gençlik kolları aklıselim birim başkanı Bilal çolak “turnuvayı 5-3 skor ile 2053 takımı kazandı, ben katkı sağlayan destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ayrıca Dulkadiroğlu ilçe gençlik kolları başkanı EBU talip ceren burada yaptığı açıklamada “yaklaşık iki aydan bu yana fikstür çalışmaları ile 16 takımımızı bir araya getirdik bu günde finalini gerçekleştirdik” dedi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay yaptığı açıklamada “final maçında arkadaşlarımız çok güzel mücadele ettiler ve neticesinde bir takım galip geldi” dedi.

Ak parti Kahramanmaraş il başkanı Ömer oruç Bilal debgici “ futbol turnuvasının final maçını izledik, güzel bir turnuva oldu, kazanan ekibi tebrik ediyorum ekip oyunu önemlidir” dedi.

Ak parti Kahramanmaraş milletvekili Ahmet Özdemir burada yaptığı açıklamada “ bu gün final müsabakası vardı kardeşlerimiz güzel bir müsabaka çıkardılar, bu gün onların yanında olduk” dedi.

Editör: Haber Merkezi