Ekinözü Belediyesi olumsuz kış şartlarından vatandaşların en az şekilde etkilenmesi için karla mücadelede son hazırlıklarını tamamladı.

Soğuk ve yağışlı havanın etkisini göstermesiyle birlikte Son teknolojiyle donatılmış modern bir araç filosuyla vatandaşın sorunsuz bir kış geçirmesi için bekleyen Ekinözü Belediyesi teyakkuzda. Ekinözü Belediyesi bu yılda hazırlıklarını tamamlayarak birçok önlem aldı.

Ekinözü Belediyesi, karla mücadele ekipleri ve çalışmalara katılacak olan araç filosu hazır hale getirildi. Ekinözü Belediyesi, kar yağışının olumsuz etkilerini önlemek amacıyla kar kürüme, tuz serpme aracı, çok sayıda teknik ekipman ve personelle 7/24 hizmet verecek.

Kış aylarında ilçe halkının yaşamının olumsuz etkilenmemesi için karla mücadele ekibinin hazır olduğunu vurgulayan Başkan Çeleğen, “Tüm çalışmalarımız hazır ve karla mücadele hazırız. Her zaman halka hizmet için varız” dedi.

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, ” kış mevsiminde kar yağışı ve buzlanmadan vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için hazırlık çalışmalarının tamamlandığını ve Acil müdahale ekipleri ve araçlarımız ile halkımızın sorunsuz bir kış dönemi geçirmesi için elimizden gelen gayreti göstermek için hazırız. Eğitimin aksamaması, toplu taşıma araç seferlerinin sekteye uğramadan devam etmesi ve engellilerimizin güvenli bir şekilde günlük hayatlarını sürdürebilmeleri için tüm önlemleri aldık. Acil müdahale ekiplerinin teyakkuz halinde olduğunu belirten Başkan Çeleğen, “Ekiplerimiz tüm hazırlıklarını tamamladı. Belediye olarak tüm ekip ve araçlarımızla kar yağışına hazırız. Yağışların artması durumunda personel ve araç takviyesi yaparak, oluşacak sorunlara en kısa sürede müdahale edeceğiz” dedi.