Yapılan görevlendirmelere göre Şube Başkan Vekili Kurumsal İletişim & İlişkiler Başkanı Cüneyt Beyit, Şube Başkan Yardımcısı Teşkilatlanmadan Sorumlu Mustafa Pekel, Sektör Kurulları Ve İş Geliştirme Başkanı Mehmet Sular, Bütçe ve Mali İşler Başkanı Fatih Sarıkaya, Üye İlişkileri Başkanı Mustafa Gülcün, Dış İlişkiler Başkanı Harun Çiçekçi, Eğitim Başkanı Eşref Şekerli, Araştırmalar Ve Yayın Başkanı Hasan Cam, Gençlik Kurulu Başkanı M. Ünal Çimen Oldu.

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu, kurulda yaptığı Konuşmasında Genel Merkezimiz Tarafından Genel Kurulumuza Çıkartma Yapıldı Diyerek Sözlerine Şu Şekilde Devam Etti.

“Geçtiğimiz Günler De Genel Başkanımız Ve Genel Başkan Yardımcılarımızla Gerçekleştirmiş Oluğumuz Genel Kurulun Arkasından Bugün Birbirinden Değerli Yönetim Kurulu Üyelerimizle İlk Toplantımızı Yapıyoruz. Burada Yönetim Kurulu Arkadaşlarımıza Çok Teşekkür Ediyorum” Dedi.

Kervancıoğlu Konuşmasının Devamında İse, Yönetim Kurulumuzla Görev Dağılımı Yapacağız Ve Sahalara İneceğiz Tabiki O Sahalarda İlk Yapacağımız İş MÜSİAD Üyelerimizle Beraber Kahramanmaraş’ımıza Neler Yapacağız Bunları Konuşacağız Dedi.

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Kervancıoğlu, “Kahramanmaraş MÜSİAD Bu Dinamik Ekimiyle Dinamik Yönetim Kurulu Üyeleriyle İnşallah Kahramanmaraş’ımızı Türkiye’de En Güzel Bir Noktaya Taşıyacağız Yetmedi Dünyaya İsmimizi Duyuracağız Çünkü Biz Bu Yola Bir Hedefle Çıktık Bu Arkadaşlarımızla Beraber Bu Hedefimize Ulaşmış Olacağız” Dedi.

15 -16 Şubat Tarihlerinde Türkiye İstişare Kurulu (Tüik) Toplantısını Olacak Diyen Müsiad Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu , Bu Toplantı Deri Ve Tekstil Sektörü Alakalı Bir Toplantımız Olacak Bunu Da İnşallah Kahramanmaraş’ımızda Tekstilci İş Adamlarımızla Şehir Dışından Gelecek Kahramanmaraş’ımıza O Değerli İş Adamlarımızla Beraber Bu Tüik’imizide İnşallah Çok Güzel Bir Şekilde Gerçekleştireceğiz .

Muhabir: Alparslan Türkeş DEMİR