Türk Spor Tarihine Damga Vuran Naim Süleymanoğlu’nun Hayatının Anlatan ‘Cep Herkül: Naim Süleymanoğlu’ İzleyiciyle Buluştu. Filmi İlk İzleyenler İse Öğretmenler Oldu.

Arsan Sinema 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği etkinlikte, Naim Süleymanoğlu’nun hayatının anlatıldığı ‘Naim’ filmini izlendi.

Geçen yıl düzenlediği 24 Kasım Öğretmenler Günü programını bu yılda tekrar eden Arsan Sinema, fedakar ve cefakar eğitimcilere güzel bir gün yaşattı.

Öğretmenlerin aileleriyle de katıldığı programda dünya rekorlarına imza atan halterci Naim Süleymanoğlu’nun hayatının anlatıldığı ‘Naim’ filmini izlendi.

Programa katılan öğretmenler, hem Arsan Sinemanın düzenlediği programı hem de izledikleri filmi beğendiklerini ifade ederek, ilgililere teşekkür etti.

Arsan Sinema Yetkilisi Göksel Topalca program hakkında şunları söyledi: “Bu programı ikinci kez düzenledik, inşallah geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz. Bu yılda film olarak biraz daha anlamlı bir film olsun istedik. Hem öğretmenlerimize kendilerini unutmadığımızı göstermek hem de milli duygularımızı pekiştirecek bir film olsun istedik. Bu vesileyle öğretmenlerimizle beraber yine mutlu bir akşam yaşadık. Aynı zamanda film sonunda öğretmenlerimize çiçek takdim ederek 24 Kasım Öğretmenler Gününü yeniden kutladık.”