Kahramanmaraş'ta polis ekipleri tarafından bir apart daireye fuhuş operasyonu düzenlendi. Operasyonda daireden çıkan iki erkek şahıs ve 1 bayan yakalandı. 


Apart daireleri sıkı denetim altına alan Kahramanmaraş Emniyeti apart dairelerde yapılan fuhuş baskınlarına bir yenisini daha ekledi. Ahlak Büro ekipleri iki erkek şahsı ve 1 bayanı aynı dairede suçüstü yakaladı. Operasyon an be an  kameralara yansıdı. 
Alınan bilgiye göre, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından bugün saat 20.30 sıralarında
Mehmet Akif Mahallesinde bulunan 
bir apart dairede fuhuş yapıldığı bilgisine ulaştı. Ekipler bir müddet ön izleme yaptıktan sonra operasyonu gerçekleştirdi.  
Yerleşim yeri içerisinde ve ailelerin yoğunlukta yaşadığı bölgelerde bulunan günlük kiralık dairelerden vatandaşların da rahatsız olması üzerine harekete geçen ekipler aylardır apart dairelere göz açtırmıyor. Yapılan suçüstü operasyonlar sonrasında birçok daire mühürlenerek apart sahiplerine de cezalar yazıldı. 
Akşam saatlerinde  apartların sıkça bulunduğu bölgelerden birisi olan Mehmet Akif Mahallesinde Ahlak Büro Ekipleri bir daireyi fuhuş yapıldığı bilgisi üzerine takibe aldı. İçeriden çıkan M.E. ve A.E. isimli erkek şahıslar ile dairede bulunan N.B. isimli bayan şahsa suçüstü baskın yapan ekipler şahısları yakaladı. İçeriden çıkan erkek şahıslar yakalanmasının ardından 150 TL karşılığında ilişkiye girdiklerini itiraf etti. Yakalanan şahıslar Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, şahıslara 2 Bin 615 TL para cezası uygulandığı ve apart dairenin Saglık Müdürlüğü Zührevi Hastalıklar Komisyonu tarafından kapatılması için işlemlerin başlatıldığı öğrenildi.


 

Muhabir: Sibel Gürle