Ekrem Karaoğlan, TASKK Yönetim Kuruluna Seçildi
Ekrem Karaoğlan, TASKK Yönetim Kuruluna Seçildi
İçeriği Görüntüle

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’de düzenlenen MHP Grup Toplantısı’nda gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Türkiye'nin mevcut yönetim sistemi ve gelecek seçim takvimine ilişkin net mesajlar veren Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı işaret etti.

"Seçimlerin 2028 Yılı İçerisinde Yapılması Sistem Ruhuna Uygun"

Seçimlerin zamanlaması ve Meclis’in alacağı kararların önemine vurgu yapan Devlet Bahçeli, Türkiye’de sağlanan istikrar ortamının korunması gerektiğini söyledi. MHP Lideri konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Meclis’in alacağı karar çerçevesinde yenilenecek seçimlerin 2028 yılı içerisinde yapılması istikrar ve öngörülebilirliği zedelemeyecek, sistem ruhuna uygun işletilmiş olacaktır."

"Erdoğan’ın Bir Kez Daha Seçilmesi Yükseliş İvmesi İçin Zorunludur"

Türkiye’nin son dönemde elde ettiği kalkınma ve yükseliş ivmesinin sekteye uğramaması gerektiğine değinen Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın görevine devam etmesinin hayati önem taşıdığını belirtti. Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın adaylık iradesini şu sözlerle duyurdu:

"Türkiye’nin yakaladığı yükseliş ivmesinin kesintiye uğramaması, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir kez daha aday olması ve üçüncü defa cumhurbaşkanı seçilmesiyle mümkün olacaktır.

Cumhur İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayının yeniden Recep Tayyip Erdoğan’ın olması arzumuz ve talebimizdir."