24 Haziran Seçimlerine Sayılı Günler Kala Ak Parti Milletvekilleri Kent Genelindeki Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor.
Bu Kapsamda Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal Afşin Ziyaretinden Sonra Dünde Elbistanlı Hemşerileriyle İftar Programında Bir Araya Geldi.
Ak Sevdalılar Ve Ak Parti Elbistan İlçe Teşkilatı Tarafından Yoğun Bir İlgiyle Karşılanan Ünal Aksu TV’nin de Canlı Olarak Verdiği İftar Programında Konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal Yaptığı Konuşmada Bu Mücadeleyi Siyasi Mücadele Olarak Görmediklerini Bu Mücadelenin Bir Millet Ve Memleket Meselesi Olduğunu Söyledi

Ünal Konuşmasının Devamında Geçmişte Bıraktığımız 16 Yılın Sonunda Yaptığımız İşlerle İnsanımızın Gözününe Bakabiliyoruz Dedi. 

Genel Başkan Yardımcısı Ünal CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’yi Sert Sözlerle Eleştirdi