AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından "post modern darbe" olarak geçen 28 Şubat'ın 22. yıl dönümü dolayısıyla basın açıklaması yapıldı.
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, 15 Temuz Demokrasi Meydanı'nda yaptığı konuşmada, o gün insanların haklarının zorla elinden alındığını belirterek, çok acılar yaşandığını belirtti.
28 Şubatların yaşanmaması için omuz omuza mücadele edilmesi gerektiğini vurgulayan Debgici, şunları kaydetti:
Açıklamaya Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir, Celalettin Güvenç, Cihat Sezal, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör İl Ve İlçe Teşkilatları Stk Temsilcileri Ve Vatandaşlar Katılım Sağladı