Akıllı tavşan momo çizgi Filmi’nin galası yapıldı
Kahramanmaraş'ta hazırlanan ve trt çocuk kanalında yayımlanan akıllı tavşan momo çizgi filmi'nin galası, kentin düşman işgalinin kurtuluşunun 99. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında yapıldı.
Programın açılış konuşmasını akıllı tavşan momo çizgi Filmi’nin yönetmeni Mahmut Hasan yaptı.
Büyükşehir belediyesi kültür ve sosyal işler daire başkanı Cevdet Kabakcı, akıllı tavşan momo müzikal filminin Kahramanmaraş’ta yapılıyor olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Konuşmalarının ardından akıllı tavşan momo müzikal tiyatrosu sahnelendi.
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal’ın Da Katıldığı Galada Kervan Pastanelerinin Katkılarıyla Düzenlenen Dondurma Şovu’nda Akıllı Tavşan Momo Ve Diğer İlgililer Dondurma Kestiler.
Müsiad Kahramanmaraş şube başkanı ve kervan pastaneleri yönetin kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu, bu tiyatro da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
TRT genel müdür yardımcısı Osman Urgun, ise akıllı tavşan momo programıyla kutlamaların aynı anda değerlendirilmesinin çok anlamlı olduğunu vurguladı.