Almanya Boks Şampiyonu Hüseyin Cinkara eşi Zeynep Cinkara ile birlikte Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanvekili Bekir Kılıç’ı ziyaret eden Almanya Boks Şampiyonu Hemşehrimiz Hüseyin Cinkara, ilk kullandığı boks eldivenini de Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a verilmek üzere hediye etti.

Ziyarete ilişkin bir açıklama yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanvekili Bekir Kılıç: Kendisini bu başarısından dolayı tebrik ediyoruz. Biz de kendisini öncelikle Avrupa Şampiyonu sonra da Dünya Şampiyonu olarak görmek istiyoruz DEDİ.

Almanya Boks Şampiyonu Hüseyin Cinkara ise yaptığı açıklamada Kahramanmaraş’ımızın da desteği ile var gücümüzle çalışıp Allah’ın izni ile başaracağız” dedi.

Şampiyon Hüseyin Cinkara, Antrenörü Bülent Başer ve Menajeri Erol Ceylan ile birlikte Avrupa Şampiyonluğuna hazırlandığını ifade etti.

Ziyaretin sonunda Başkanvekili Kılıç, Şampiyon Cinkara’nın ilk boks maçında kullandığı eldivenini imzalayarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a hediye etmek istediğini ifade ederek eldivenleri teslim aldı.