15 Temmuz Millet Bahçesi İle Türkiye Yeşil Hareketini Başlatan, 4,5 Yılda 4 Büyük Ödül Alan Ve Türkiye’ye Sosyal Belediyeciliği İle Örnek Projeler Üreten Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 4,5 Yıl İçerisinde Yaptığı Hizmetleri Ve Yapacağı Projeleri Anlattı.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Ak Parti Kahramanmaraş İl Ve İlçe Teşkilatları Yöneticileri Ve İlçe Belediye Başkanlarının Katılımı İle Gerçekleşen Programda Yaklaşık 1 Saat 12 Dakika Sahnede Kalan Başkan Erkoç, 4,5 Yıl İçerisinde Yapılan Hizmetleri Ve Devam Eden Hizmetleri Anlattı.

Başkan Erkoç, Şehrimize Toplamda Belediye Bütçemizden 1.6 Milyar Tl’lik Yatırım Yaptık Dedi.

Erkoç, Bir Taraftan Toplu Taşımada Dönüşümü Gerçekleştirirken, Diğer Taraftan Ulaşımda Tıkanan Damarları Açmak Adına Alt Geçitler, Yeni Yollar, Bulvarlar Yaptık Ve Yapmaya Da Devam Ediyoruz.

Yaptığımız Hizmetlerle Kahramanmaraş’ımız Örnek Bir İl Haline Getirdik Diyen Başkan Erkoç, Yaptığımız Hizmetler Türkiye’de Örnek Gösterilen Hizmetler Oldu Ve Birçok Ödüle Layık Görüldük.

Yedikuyular Kayak Merkezimizi Geçen Yıl 700 Bin Ziyaretçi Geldiğini İfade Eden Başkan Erkoç Bu Yıl Kar Da Erken Yağmaya Başladı Ve Hedefimizde 1,5 Milyon Ziyaretçi Bekliyoruz. Dedi

Başkan Erkoç, Yaptığımız 15 Temmuz Millet Bahçesi Türkiye’de Örnek Gösterildi, Biz Bununla Da Kalmadık, Aliya İzzet Begoviç Millet Bahçesi’ni Yaptık. Şu Anda Senem Ayşe Millet Bahçesi’nin Yapımına Başladık. Dedi

Başkan Erkoç Sunum Eşliğinde Gerçekleştirdiği Hizmetlerin Anlatımında Teknik Belediyecilikten Sosyal Belediyeciliğe, Yol Yapımından Asfalta, Kültür Sanattan Eğitime, Alt Yapı Çalışmalarından Üst Yapılara, İçme Suyundan Atıksu Arıtmaya Kadar Birçok Alanda Yapılan Yatırımları Ve Hizmetleri Anlatarak Yapılacak Olan Projelerden Bahsetti.

Programın Sonunda Salonu Dolduranlar Başkan Erkoç’u Ayakta Alkışladılar.