Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Elbistan Belediyesi güç birliği protokolü imzaladı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elbistan’a gitti.
Güngör burada Elbistan Belediyesini ziyaret etti. Belediye önünde başkan Mehmet Gürbüz ve çalışanlar tarafından karşılanan Güngör yeni logoyu da inceledi.
Daha sonra başkanlık makamına geçen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör burada Gürbüz ile görüş alışverişinde bulundu.
Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, daha sonra meclis toplantı salonuna geçti.
Başkan Güngör ve Başkan Gürbüz’ün imza attığı protokolle, büyükşehir sorumluluğundaki yollar, temizlik hizmetleri, sebze hali, mezbaha işleri ve sokak hayvanları ile ilgili işler Elbistan Belediyesi uhdesine geçmiş oldu.
İmza töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör imzalanan protokol hakkında konuştu.
Güngör, koordineli olarak çalışmaların yürütüleceğini belirtti.
Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz de protokolle Elbistanlıların en hızlı, en kaliteli ve yerinden hizmet alacaklarına dikkati çekti.