Kahramanmaraş’ta uzun yıllardır Turkcell ile ortak işbirliği yapan ve önemli başarılara imza atan Deka Grup, yılın stresini atmak üzere personeller, Turkcell Bölge Müdürleri, Satış Yöneticileriyle birlikte kentin güzide mekânlarından olan Başkonuş Yaylası’nda bir araya geldi.

Oldukça renkli ve samimi görüntülere sahne olan gecede personeller bir yandan durmaksızın yağan karın tadını çıkartırken, bir yandan da canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Düzenlenen programa Deka Grup Başkanı Arslan Deveboynu, Başkan Yardımcısı Abdullah Deveboynu’nun yanı sıra Turkcell Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü İlker Örs, Turkcell Bölge Satış Yöneticileri Savaş Tuluk, Kaan Özlü, Çağatay Sakarya, İlkay Atik, Turkcell Dağıtım Merkezi Müdürleri ile personeller katıldı.

Oldukça güzel görüntülerin olduğu gece de başarılı performans gösteren mağaza müdürleri ile personeller ödüllendirilirken, Turkcell Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü İlker Örs Deka Grup firmasının Turkcell için çok önemli olduğunu söyledi.

“EN BÜYÜK BEKLENTİMİZ TURKCELL TARAFINDA BÜYÜMEK”
Deka Grup Başkanı Arslan Deveboynu ise 2019’daki en büyük beklentimiz Turkcell tarafında büyümek dedi.