Bu Yaz “Camide Çocuk Sesi, Vatanımın Neşesi” Sloganıyla 25 Haziran’da Başlayan Kur’an Kursları, 2 Aylık Eğitimin Ardından 17 Ağustos’ta Sona Erecek.

Yaz Kur’an Kurslarının Kapanacak Olması Dolayısıyla Dulkadiroğlu Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Tarafından Kapanış Programı Düzenlendi.

Program Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımının Gösterisi İle Başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ve Dulkadiroğlu Belediyesi’nin De Destek Verdiği Organizasyon, Türkiye’nin 3. Büyük Camisi Olan Abdülhamit Han Camii’nde Düzenlendi.

Düzenlenen Kapanış Programına Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kahramanmaraş İl Müftü Yardımcısı Süleyman Yavuz, Dulkadiroğlu İlçe Müftüsü Davut Polat Öğrenci Velileri Ve Yaklaşık 2 Bin Öğrenci Katıldı.

Program Öğrencilerin Hazırladığı Gösterilerle Devam Etti.

Dulkadiroğlu İlçe Müftüsü Davut Polat Yaptığı Konuşmada “Sizleri Böyle Görünce Gerçekten Çok İyi Oldum, Hepinize Teşekkür Ediyorum” Dedi.

Kahramanmaraş İl Müftü Yardımcısı Süleyman Yavuz Konuşmasında ““İslam Medeniyetinin Başlangıcı Ve Kur’an Eğitimiyle Olmuştur” Dedi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay Yaptığı Açıklamada “Dulkadiroğlu Belediyesi Olarak Sizlere İmkânlarımız Ölçüsünde Her Zaman Yanınızdayız” Dedi.

Program Semazen Gösterisi İle Sona Erdi.