Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Sağduyu Davranışı Sergiledi.

Kahramanmaraş'ta günlerdir Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç hakkında çıkan iddialar neticesinde Ali Öztunç geçtiğimiz gün basın açıklaması yaparak Hakkındaki İddialara Cevap Verdi.

Konuyla ilgili cumhur ittifakı ak parti Kahramanmaraş büyükşehir belediye başkan ADAYI hayrettin Güngör örnek bir davranış sergileyerek Öztunç’u aradı.

Ali Öztunç aksu habere yaptığı açıklamada hayrettin güngör’ün kendisini aradığı ifade ederek çok mutlu olduğunu söyledi.

“bu süreçte fitne fesat tohumları ekmek isteyenler çok olur, provakatörler çok olur, tıpkı 15 temmuzdaki gibi tıpkı daha önce 12 eylüldeki gibi toplumu germek isteyenler çok olur. Ama biz bunlara sağolsun hayrettin beyle birlikte elimizin tersiyle tiyoruz. Dün sayın hayrettin Güngör bei aradılar çokta mutlu oldum. Gerçekten ben Bir kez daha sizlerin aracılığı ile hayrettin beye duyarlılığı ve nezaketi için teşekkür ediyorum. Kendisiyle bu tip dedikodulara, iftiralara, fitne fesat bulaştırmak isteyenlere provakatörlere karşı ortak hareket etme kararı verdik. Bu konuda netleştik, anlaştık. Bir iki gübe hayrettin bey ve benim programıma bağlı olarak bir araya geleceğiz. Kahramanmaraş halkının önüne çıkacağız. Hiçbir şekilde ne hayrettin bey ne ben ikimizde iyi niyetliyiz, iyi niyetle çalışıyoruz, iyi niyetle çabalıyoruz, ikimizde memlekete iyi niyetle hizmet etmek istiyoruz. Seçime giren biz ikimiziz kavga eden başkaları. Niye kavga ediyorsunuz kardeşim. Yarışan biz ikimiziz. Sayın mahir ünal’a da teşekkür ediyorum. Kendisi ile iletişimimiz oldu konuştuk. Ahmet özdemir’de aradı dün akşam tekrar çok teşekkür ediyorum. Kahramanmaraşlılık budur işte. Biz biriz beraberiz. Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın diyorum.”

Cumhur ittifakı ak parti adayı hayrettin güngör’de yaptığı açıklamada Kahramanmaraş için birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.