Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi ve üyeleri AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet ÖZDEMİR ve Mehmet Cihat SEZAL ile bir araya geldiler. 
Dulkadiroğlu Belediyesinin yapmış olduğu Cevizli Park’ta bir araya gelen Gazeteciler ve Milletvekilleri Kahramanmaraş’ın sorunlarını ve gazetecilerin sorunlarını konuştular. 
Milletvekilleri Özdemir ve Sezal, Kahramanmaraş’ta yapımı devam eden ve yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgiler verdiler. 
Toplantı sonunda açıklama yapan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet ÖZDEMİR Yerel basına Kahramanmaraş’ın gelişmesinde önemli konuları gündeme getirdikleri için teşekkür etti.
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat SEZAL açıklamasında Kahramanmaraş’ı hak ettiği yere getireceksek bunu medya siyaset vatandaş işbirliği ile hep birlikte yapabiliriz dedi.
Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti adına konuşan başkan yardımcısı Ali Eskalen yerel basının gündeme getirdiği konuları takip ederek sonuç elde ettikleri için milletvekillerine teşekkür etti.