Kahramanmaraş’ta Ders Zilinin Çalmasıyla Birlikte Okulların Önündeki Polisler De Görevlerine Başladı.
Adeta Kuş Uçurtulmayan Denetimlerde Asayiş Şube Müdürlüğü’ne Bağlı Polisler Okul Önlerinde Çevrelerinde Ek Önlemler Alarak Öğrencilerin Eğitimlerini Sorunsuz Bir Şekilde Sürdürmelerini Sağlıyor.
İçişleri Bakanlığı’nın Talimatıyla Okullarda Alınan Tedbirler Sabah Okulun Açılışı İle Beraber Akşam Okul Bitişine Kadar Yıl Boyunca Devam Edecek.
Kahramanmaraş Asayiş Şube Müdürü Ertuğrul Güler Aksu TV 4,5G Canlı Bağlantısıyla Okul Önlerinde Ve Çevrelerinde Alınan Tedbirleri Anlattı.
Polis Ekipleri, Okul Etrafında Dolaşan Ve Durumundan Şüphelendikleri Kişilerin Kimlik Bilgilerini Kontrol Edecek.
Okullar Bölgesinde Yoğun Kontrollerin Başladığını Kaydeden Asayiş Şube Müdürü Ertuğrul Güler Okul Çevresi Denetimlerinin Yıl Boyunca Devam Edeceğini Söyleyerek Amacımız Öğrencilerimize Güvenli Ve Huzurlu Bir Eğitim Ortamını Oluşturmak Dedi.