Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonu ile kentte, "Çarşı Pazarda Şenlik Var" temalı 7 gün boyunca, 46 sektörde yüzde 46'ya varan indirimli ürünlerin yer aldığı alışveriş kampanyası büyük ilgi gördü
Şenlik kapsamında KMTSO yönetim kurulu başkanı Serdar ZABUN ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kahramanmaraş il milli eğitim müdürü Cemal Yılmazı makamında ziyaret ettiler.

KMTSO yönetim kurulu üyeleri burada il milli eğitim müdürü ile bir süre sohbet etti.
 
Daha sonra ticaret odası heyeti ZABUN konağına geçti, Burada “sevgili dondurma” işletme sahiplerine hayırlı olsun ziyaretleri yapıldı.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri kapalı çarşıda da esnafları ziyaret etti.

Burada başkanlar hem esnafla sohbet etti. Hem de esnaflardan alışveriş yaptılar.

KMTSO Yönetim Kurulu başkan vekili Şahin Balcıoğlu, esnaflarla yakında ilgilendi. Her dükkândan alışveriş yapan Balcıoğlu kendilerini takip eden basın mensuplarına da çeşitli hediyeler verdi.

KMTSO başkanı Serdar ZABUN, girdiği bir dükkânda esnafla birlikte hüzzam makamından ‘Ömrümüzün son demi sonbahar’ adlı şarkıyı söyledi.

KMTSO başkanı Serdar ZABUN, esnaflara bu kampanya verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. ZABUN, bu kampanyanın alışkanlık haline geleceğini söyledi.

KMTSO Yönetim Kurulu başkan Yrd. Şahin Balcıoğlu, kendilerine gelen tepkilerinin çok iyi yönlü olduğunu söyledi.