Kahramanmaraş Ticaret Ve Sanayi Odası’nın Yeni Dönem Meclis Üyeleri Ve Meslek Komitesi Başkanları Tanışma Toplantısında Bir Araya Geldi.
14 Nisan’da Meclis Ve Meslek Komitelerini, 20 Nisan’da Meclis Başkanı, Meclis Divanı, Yönetim Kurulu Başkan Ve Üyeleri İle Disiplin Kurulu ve TOBB Genel Kurul Delegelerinin Seçimi Yapılan KMTSO’da, Yeni Meclis Üyeleri İçin Tanışma Toplantısı Organize Edildi.
Toplantıya Kent Protokolünden Birçok İsim Katılırken Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan’da Katıldı.
Vali Vahdettin Özkan Gerçekleştirdiği Konuşmasında Her Alanda Olduğu Gibi Yatırımda Da Şehrimize Ve İşimize Olan İnancımız Çok Önemli Dedi.
Vali Özkan Konuşmasının Devamında Kahramanmaraş Gibi Bir Şehirde Olmaktan Ve Hizmet Etmekten Gurur Duyduğunu Söyledi
Vali Vahdettin Özkan Son Olarak İllerdeki Ticaret Ve Sanayi Odalarının Önemine Dikkat Çekti.