KOSGEB’in Yeni Vizyonu Doğrultusunda KOSGEB İcra Komitesi Tarafından Alınan Karar Çerçevesinde 1 Ocak 2019 İtibariyle Yerini Bırakacak Olduğu Girişimciliği Geliştirme Destek Programı Hayata Geçiyor.

Girişimciliği Geliştirme Destek Programı Kapsamında Uygulanacak Yeni Girişimci Programı İle İmalatçı Ve Teknoloji Tabanlı Girişimciliğe Daha Yüksek Miktarda Destek Sağlanacak.

İmalatçı Ve Yenilikçi İş Yapacak Olan Girişimciler 360.000 Tl’ Ye Kadar Diğer Geleneksel Sektörlerde Faaliyet Gösterecek Girişimciler İse Sağladığı İstihdam Performansına Göre 60.000 Tl Ye Kadar Destek Alacaklar.

KOSGEB İl Müdürü Gülden Uslu Aksu Haber’e Yaptığı Açıklamada Girişimcilere Sağlanan Fırsatlar Hakkında Bilgiler Verdi.