Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Tarafından Karadeniz’in Yeşili ve Akdeniz’in Mavisinin Buluştuğu Menzelet Barajı Üzerinde Tekne Turları Başlatıldı.
Yaklaşık Haftanın Her Günü Sabah 7 De Başlayan Seferler Büyükşehir Belediyesi Tarafından Kahramanmaraşlı Vatandaşların Hizmetine Girdi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un Özel Gayretleri İle Gündeme Getirilen Ve Çalışmalar Sonunda Başlatılan Tekne Turları İle Kahramanmaraşlılar Doğanın Yeşilliğine, Denizin Maviliğine Ve Tarihi Mekânları Gezmenin Hazzına Ulaşacak. 
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Menzelet Barajı Üzerinde Düzenlemeye Başladığı Tekne Turlarına Katılan Vatandaşlar Duydukları Memnuniyeti Aksu Haber Mikrofonlarına Anlattı.