AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Afşin'i ziyaret etti.
Seçim çalışmaları kapsamında Afşin'e gelen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Cumhur İttifakı Seçim bürosunda AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, MHP İlçe Başkanı Ersal Koç, Afşin Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Mehmet Fatih Güven ve partililer tarafından karşılandı. Burada bir süre partililerle sohbet eden Özdemir, esnafları ziyaret etti.
AK Parti İlçe Başkanı İsmail Safi ve beraberindeki partililerle birlikte Dedebaba Caddesi ve Elçibey Caddesinde esnafları ziyaret eden Özdemir, Cumhur İttifakı ile birlikte 31 Mart'ta kazanın Afşin olacağını söyledi.
 Seçimlere kısa bir süre kaldığını belirten Özdemir, “vatandaşlarımızın bunu yerel seçim değil de iktidar meselesi gibi görmesi bizleri mutlu ediyor” dedi.