Göksun ilçesine bağlı kırsal Tombak Mahallesi’ndeki Tombak Merkez Ortaokulu 7.sınıf öğrencisi Ömer Koca’nın müdür dayağı sonucunda ellerinden yaralandığı iddia edildi.
İddiaya göre okulda müstahdem olarak çalışan görevlilerden birisi tavuklarının ortadan kaybolmasından sorumlu tuttuğu Ömer Koca’yı okul müdürü Mustafa Yaşar’a şikâyet etti.
Öğrenciyi odasına çağıran okul müdürü iddiaya göre öğrencisini sopayla feci şekilde dövdü.
Okuldan ayrılan Ömer Koca hemen eve giderek durumu annesi Fatma Koca’ya anlattı. Anne Fatma Koca çocuğunu yanına alarak önce okula müdürün yanına gitti. Sitemlerini dile getirdi. Ardından da amcası ile birlikte Elbistan Devlet Hastanesi’ne götürdü. Yapılan muayenenin ardından tedavisine başlanan öğrencinin her iki eli de alçıya alındı. Darp raporu verildi.
Yaşadığı o anları anlatan Ömer Koca, haksız yere dayak yediğini, kendisinin suçlu olmadığını söylemesine rağmen defalarca elleri ıslatılarak şiddete maruz kaldığını söyledi.
Çocuğuna yapılan şiddeti bir türlü kabullenemeyen Fatma Koca, olayın travmasını atlatamadıklarını söyledi. Koca, çocuğunu bu hale getirdiğini iddia ettikleri okul müdürü Mustafa Yaşar hakkında Göksun Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.
Göksun Kaymakamlığı’nın şiddet uyguladığı iddia edilen okul müdürü Mustafa Yaşar hakkında adli ve idari soruşturma neticesinde açığa alındığı öğrenildi.