15 Temmuz Darbe Girişiminden Sonra Dış Güçlerin Çemberi Altına Alınan Türkiye’de Son Olarak Gerçekleştirilen Döviz Hamlesiyle Birlikte Ülke Ekonomisine Yeni Bir Darbe Girişimi Hedeflendi.

Hükümet İse Özellikle Ekonomik Saldırıları Ve Spekülatif Atakları Püskürtmek Adına Alınan Tedbirlerle Çözüm Yolunda Kararlılıkla İlerliyor.

 Son Olarak Ekonomi Önemleri Kapsamında İş Dünyasıyla Bir Araya Gelen Hazine Ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Yaptığı Açıklamada Bu Harekete Katılım İçin Tüm Firmalarımızdan Asgari Yüzde 10 İndirim Yapmaları Ve Bu İndirimi Yıl Sonuna Kadar Sürdürmeleri Üzerine Anlaştıklarını Söyledi.

Aksu Haber muhabiri Asilhan Yılmaz’ın Sorularını Yanıtlayan Müsiad Şube Başkanı Mustafa Buluntu Ülkemizde Yaşanan Ekonomik Durumları Değerlendirdi.

Müsiad şube Başkanı Buluntu, Konuşmasının Devamında Ülkede Yaşanan Döviz Dalgalanmasından Özel Sektörün Nasıl Yakalandığı Noktasında Değerlendirmelerde Bulundu.