Tebessüm Eğitim Kültür, Çevre ve Dayanışma Derneği’nin Avrupa Birliği Gençlik Çalışmaları Koordinatörlüğü Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus’a yaptığı proje başvurusunun kabul edilmesinin ardından, Litvanya, Romanya ve Makedonya’dan 24 öğrenci Kahramanmaraş’a geldi.

Hem Kahramanmaraş’ı hem de Türkiye’yi Avrupa’ya tanıtmak amacıyla düzenlenen ve “Mutlu Toplumlar İçin Sağlıklı Nesiller” adıyla başlatılan projenin basın toplantısı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine ait Pınarbaşı Misafirhanesi’nde düzenlendi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine ait Pınarbaşı Misafirhanesi’nde basın açıklaması yapan Tebessüm Eğitim, Kültür, Çevre ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevdet Alperen, “Mutlu Toplumlar İçin Sağlıklı Nesiller” adlı projeyi yürütmekle görevlendirildiklerini söyledi.

Avrupalı öğrenciler 10 gün boyunca Kahramanmaraş’ın kültürünü tarihini hem gezecek hem öğrenecek.