Onikişubat Belediyesinin, İlçesine Yaptığı Yeni Ve En Prestijli Yatırımı Olacak EXPO 2023 Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi.

Model Ve Modern Bir Belediyecilik Anlayışıyla Çalışmalarını Sürdüren Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, İlçesine Kazandırdığı Hizmetlerin Yanı Sıra Kentin Turizm Dinamiklerine Yeni Bir Zenginlik Katacak Olan Expo 2023 İçin Dev Bir Adım Attı.

 Expo 2023’ün Tanıtımı Tarım Ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın Katılımıyla Ticaret Ve Sanayi Odasında Yapıldı.
 

Expo 2023 Tanıtım Toplantısının Açılış Konuşmasını Yapan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Onikişubatı Yaşanılabilir Bir Kent Yapabilmek İçin Çalışma Arkadaşlarım İle Gecemizi Gündüzümüze Katarak Çalıştık Dedi.

Expo 2023’ün Teması Doğa Dostu Şehir Ve Duyarlı Halk Diyen Başkan Mahçiçek, Dünya Kupası Ve Olimpiyatlardan Sonraki En Önemli Uluslararası Etkinliklerdendir. Dedi.

Başkan Mahçiçek, Proje İle 2 Milyon Ziyaretçinin Alana Gelmesini Ön Görmekteyiz. Dedi.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in konuşmasının ardından EXPO 2023 Genel Tanıtım Filmi Gösterimi katılımcılar tarafından beğeni ile izlendi.

KAHRAMANMARAŞ VALİSİ VAHDETTİN ÖZKAN İse Bu Proje Aslında İnsanlığa Hitap Eden Bir Proje Onikişubat Belediyesi Çok Büyük Bir İş Başardı. İnşallah Devamı Gelir” Dedi

Özkan, Konuşmasının Devamında İse Tüm Emeği Geçenlere Teşekkür Etti.