Şairler kenti Kahramanmaraş’ta iki STK bir araya gelerek, bir kitabın sonunda; akılda beliren o son cümlenin peşine hep birlikte düştü.

Türkiye’de şiir denilince akla ilk gelen şehir olma özelliği ile dikkat çeken Kahramanmaraş’ta özlem son bularak; Kitap Yaprağı Eğitim Gelişim ve Farkındalık Derneği ile Bir Nefes Bir Ses Derneği’nin cumartesi akşamı düzenlediği etkinlikte; şiirler okundu, şarkılar söylendi ve yazarlar yâd edildi. 

“Şiirden bir Muhabbet” başlığında bir araya gelen dernek üyelerinin mutlulukları gözlerinden okunurken gerçekleştirilen röportajlarda Kahramanmaraş’ın şiir alt yapısından bahsedildi ve katılımcılar tarafından bizlerle olun çağrısında bulunuldu.

Kitap Yaprağı Eğitim Gelişim ve Farkındalık Derneği ile Bir Nefes Bir Ses Derneği yöneticileri ise, katılımda bulunan arkadaşlara teşekkürlerini iletirken, bu gibi faaliyetlerin devam edeceği sinyallerini verdi.