27 Yıl Önce Bugün 26 Şubat 1992 Tarihinde Hocalı Katliamı Yaşandı
Karabağ Savaşı Sırasında 26 Şubat 1992 Tarihinde Azerbaycan Cumhuriyeti'nin Dağlık Karabağ Bölgesindeki Hocalı Kasabasında Yaşanan Ve Azeri Sivillerin Ermenistan'a Bağlı Kuvvetler Tarafından Toplu Şekilde Öldürülmesi Olayıdır.
İnsanlık Dramı Olarak Görülen Hocalı Katliamını Kahramanmaraş’ta Da Ülkü Ocakları Tarafından Düzenlenen Programla Anıldı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesince Yapılan Hocalı Şehitleri Millet Bahçesinde Düzenlenen Programda Bir Konuşma Yapan Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Kayış Bu Katliamı Unutmadık Unutturmayacağız Dedi
Ülkü Ocaklarının Düzenlediği Programa Katılan Kahramanmaraş Azerbaycan Eğitim Kültür Ve Dayanışma Dernek Başkanı Tural Şahbazlı Etkinliği Düzenledikleri İçin Ülkü Ocaklarına Teşekkürlerini Belirtti.