Üniversitelere Yerleşmek İsteyen Öğrenciler İçin Tercih Maratonu Başladı.
Üniversitelere Yerleşmek İsteyen Adaylar İçin 7-14 Agustos Tarihleri Arasında Yapılacak Olan Tercih İşlemleri İçin Tercih Büroları Oluşturuldu.
Kahramanmaraş Rehberlik Ve Araştırma Merkezi Koordinatörlüğü’n ’de, Rehberlik Ve Araştırma Merkezi, Piazza Avm İle Öğretmenevi Yanındaki Kıraathane’de Açılan Tercih Bürolarında Tercih Yapacak Öğrencilere Uzman Yardımları Veriliyor.
Konuyla İlgili Açıklamalarda Bulunan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zekeriya Kahveci Tercih Döneminin Çok Önemli Olduğunu Belirtti.
Ksü Rektör Yardımcısı Zekeriya Pak’da Tercih Dönemi İle İlgili Açıklamalarda Bulundu.
Rehberlik Ve Araştırma Merkezi Müdürü Ahmet Bülbül Açılan Danışma Merkezleri İle Hayati Önem Taşıyan Okul Tercihlerinin, Profesyonel Yardım Alınarak Yapılacağına İşaret Ederek, Tüm Öğrencilerin Tercih Sonuçlarının Hem Kendileri, Hem De Ülkemize Hayırlar Getirmesini Diledi.
ALİ KIRKGEÇİT—ALİ TAŞKUM