Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Engelli Ailelerine Yönelik Manevi Bakım Seminerleri kapsamında Ramazan sohbet programı düzenledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü ve İl Müftülüğü işbirliğinde Kültürpark Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programda İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizi Songül Haktan tarafından Ramazan sohbeti sunuldu.

Ramazan ayının manevi ikliminden başlamak üzere neler yapılabileceği gibi konular üzerinde duran İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizi Songül Haktan, Allah katında insanların takva yönüyle değerlendirildiğini ifade etti. Oruç ibadeti, Namaz ibadeti başta olmak üzere İslamiyet'in engellilere yönelik getirdiği kolaylıkları da anlatan Vaiz Haktan, aynı zamanda katılımcılardan gelen soruları da yanıtladı.

Programın sonunda Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam, Vaiz Haktan’a bir buket çiçek ve Teşekkür Belgesi takdim ederek gerçekleştirdiği Ramazan sohbetinden dolayı teşekkür etti.