Cumhurbaşkanı Erdoğan Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan haberleri ve güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan gelişmeleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili tüm video, Cumhurbaşkanı Erdoğan fotoğrafları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan haberleri Kahramanmaraş Son Dakika - Maraş Haber | Aksu TV Haber sitemizde


GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gün bir olma, birlik olma, hep beraber Türkiye olma günüdür. Gün, ezeli ve ebedi kardeşliğimizi güçlendirme...

TÜRKİYE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen Uluslararası Yol Federasyonu 2024 Dünya Kongresi'ne bir video mesaj gönderdi.

TÜRKİYE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkemize yaklaşan tehlikeyi göremeyen idrak yoksunu kimi şahsiyetler varsa da biz riski görüyor ve her türlü...

KAHRAMANMARAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 109. Dönem Kaymakamlık Kursu Kura Töreni'nde konuştu.

TÜRKİYE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk'taki temaslarının ardından Sırbistan'a gitti. Erdoğan Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic tarafından resmi törenle karşılandı.

TÜRKİYE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan'ın cenaze törenine katıldı.

TÜRKİYE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından katil İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının birinci yılı nedeniyle paylaşımda bulundu. Erdoğan paylaşımında, "Tam...

TÜRKİYE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir araya geldi. Görüşme, Devlet Bahçeli'nin Ankara'daki konutunda gerçekleşti.

TÜRKİYE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Beko'yu 83-82'lik skorla mağlup eden Anadolu Efes'e 37. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı verdi.

TÜRKİYE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'daki Hz. Ali Camisi'nde kıldığı cuma namazının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

TÜRKİYE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Küresel İnovasyon Göstergeleri 2024 Yılı Raporu Tanıtım Etkinliğine video mesaj gönderdi.

TÜRKİYE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülleri Töreni'nde konuştu.