Cumhur İttifakı Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör Beraberinde MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan İle Birlikte Nurhak İlçesinde Seçim Çalışmalarına Katıldı.

Güngör Ve Beraberindeki Heyet Nurhak Programına Esnaf Ziyareti İle Başladı. Heyete, Cumhur İttifakı MHP Nurhak Belediye Başkan Adayı Batta Kaya’da Eşlik Etti.

Cumhur İttifakı Heyeti, İttifakın Nurhak Seçim Bürosuna Geçerek Partililerle Bir Araya Geldi.

İttifakın Mhp’li Nurhak Belediye Başkan Adayı Battal Kaya, Ak Parti Ve MHP Heyetinin Kendilerine Olan Desteğini İfade Ederek, Seçilmesi Halinde De Bu Desteğin Sürdürülerek Nuhak İçin Hizmete Döndürüleceğini Söyledi.

Mhp İl Başkanı Ertuğrul Doğan’da Konuşmasında, Cumhur İttifakının Nurhakta’da Başarıya Ulaşacağına İnandıklarını Söyledi.

Nurhak İlçesinin Sorunlarını Bildiklerini Belirten Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör’de Konuşmasında, Battal Kaya’ya Destek İsteyerek Sorunları Birlikte Çözeceklerini Söyledi.

Güngör Ve Beraberindeki Heyet, Kullar Ve Tatlar Mahallelerinde De Vatandaşlarla Bir Araya Geldi. Burada Coşkulu Kalabalık Tarafından Karşılanan Heyet Vatandaşlarla Tek Tek Tokalaşarak Selamlaştılar.