Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can başkanlığındaki KSÜ Yönetim Kurulu Göksun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Göksun Meslek Yüksekokulunun bulunduğu Göksun Arslanbey Yerleşkesinde toplanarak üniversite gündemdeki konuları görüştü.

Göksun’da gerçekleştirilen toplantı vesilesiyle Rektör can ve üniversite üst yönetimi Göksun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Göksun Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli ile bir araya geldi. Yerleşkenin mevcut durumunu yerinde görerek incelemelerde bulunan Rektör Can, yüksekokul yönetiminden fiziki şartlar ve yürütülen akademik çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Öğrencilerle de sohbet eden üniversite yönetimi, öğrencilerin memnuniyet ve beklentilerini dinledi.

Rektör Prof. Dr. Niyazi Can Göksun Arslanbey Yerleşkesindeki programının ardından Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın’ı Başkanlık Makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Görüşme kapsamında KSÜ ve Göksun Belediyesi arasında yürütülebilecek potansiyel işbirliği konuları ele alındı.

Rektör Can, Göksun’da eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren Göksun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Göksun Meslek Yüksekokuluna verdiği destekler için Başkan Güven’e teşekkürlerini ifade etti.

Üniversite üst yönetiminin de hazır bulunduğu ziyaret kapsamında Göksun Arslanbey Yerleşkesinin genişletilmesi için alternatif alanlara ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Rektör Can ve Başkan Aydın önümüzdeki günlerde bir araya gelerek yerleşkenin olası genişleme alanlarını yerinde inceleyecek.