Son birkaç gün içinde 7 ayrı suça karışan şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.

Kahramanmaraş'tan 3 ayrı otomobil çalan, 2 yaralama olayı ve çok sayıda hırsızlık olayı gerçekleştiren şüpheli yakalandı. Şüphelinin adım adım izini takip eden polis ekipleri, Gaziantep il Merkezinde kovalamaca sonucu şahsı yakaladı. Operasyonu Kahramanmaraş ve Gaziantep polisi birlikte gerçekleştirdi. Yakalanan şüpheli tüm suçları itiraf etti.

Kahramanmaraş Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipleri çok sayıda suçu ardı ardına işleyen bir şahsı yakalamak için operasyon yaptı. 2 ayrı bıçakla yaralama, 3 otomobil hırsızlığı, gasp, evden ve açıktan hırsızlık, güveni kötüye kullanma gibi 7 suça karıştığı tespit edilen şüpheli Yusuf T. yi yakalamak için polis adım adım iz sürdü. 32 yaşında ve suç kaydı olan Şüpheli Yusuf T.'nin değişik tarihlerde 3 otomobil çaldığı ve olaylar sonrası 2'si ile kazaya karışıp araçları terk edip kaçtığı belirlendi. Aynı zamanda ikametlerden cep telefonları ve para da çalan şüphelinin son olarak araç çaldığı belirlendi. Çaldığı araç ile Gaziantep’e gittiği tespit edilen şüpheli, Kahramanmaraş ve Gaziantep polisinin birlikte yaptığı operasyonla Gaziantep'te şehir merkezinde sıkıştırıldı. Aracı terk edip kaçmaya çalışan şüpheli kovalamaca sonucu yere yatırılıp etkisiz hale getirildi.

Karacaoğlan Mahallesinden çalınan 46 KB 597 plakalı araç, Piri Reis Mahallesinden çalınan 46 AJ 157 plakalı araç, Yeni Sanayi Bölgesinden çalınan 46 BL 480 plakalı araç sahiplerine teslim edildi.

Ayrıca çalıntı 3 adet cep telefonu da ele geçirilirken, şüpheli şahıs tüm suçları itiraf etti.

Adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Muhabir: Sibel Gürle