Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, sarı-lacivertli takımın gündemindeki konular hakkında açıklamalarda bulundu.

Damien Comolli, FB TV'de katıldığı canlı yayında "Son 3 maçta iyi bir performans sergiledik. 2 galibiyet aldık, Avrupa ve Lig olmak üzere. Galatasaray beraberliğini kazanmamız gerekiyordu. Takımda bir gelişim var. Artık çok daha iyi bir performans sergiliyoruz. 3 maçta 7 puan aldık. Takımın gidişatından memnunuz. Galatasaray maçı sonraki gelişimden memnunuz." dedi.

Sarı-lacivertli takımla ilgili sözlerine devam eden Fransız isim, "Önemli olan şey takımda artık devamlılık ve tutarlılık görmemizdi. Daha önce de iyi performans sergilemiştik ama devamlılığı yoktu. Bir maç iyi olabiliyorsak, diğeri kötüydü. Önemli olan bu 3 maçtaki devamlılıktı. Özgüvenin mi iyi sonuçları, iyi sonuçların mı özgüven getirdiğini tartışmak zor. Takım içinde farklı bir atmosfer gördük son zamanlarda. İnançlar, taktik disiplinleri çok farklıydı." diye konuştu.

"KOEMAN İLE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"

Teknik direktör konusunda da konuşan Comolli: "TFF'nin kurallarını çok iyi biliyoruz. Trabzonspor maçı öncesinde teknik direktör konusunda son durumu açıklayacağız. Koeman'a güvendiğimizi, devam etmek istediğimizi, bize en uygun isim olduğunu kendisine söyledik. O da bizim neler düşünüp, hissettiğimizi gayet iyi biliyor. Yaklaşımı oldukça pozitif. Devam etmek istediğimiz kişi Koeman." dedi.