GÜNDEM

Aksu TV sürecin nabzını ekranlara taşıdı!

Abone Ol

Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekilliği seçimi dönemince yapmış olduğu başarılı haber çalışmaları ile iyi bir grafik çizen Aksu TV, bu süreçte onlarca stüdyo canlı yayını ve yüzlerce haber çalışması gerçekleştirerek sürecin nabzını ekranlara taşıdı.

Türkiye’nin kaderinin oylandığı 14 Mayısta, cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimleri için an be an sahada ve teyakkuzda olan ekiplerimiz, vatandaşların doğru ve güvenilir haber kaynağının sağlanması için yoğun mesai harcadı.

Sesini her vatandaşa duyurmak için gecesini gündüzüne katarak yoğun tempoda çalışmalarına devam eden Aksu TV, seçim gecesinde de akşam haberlerine saat 18.00’de başlayarak kesintisiz gece 03.00’e kadar yayın akışına canlı yayınlarla devam ettirdi.

İzleyiciler Tüm Süreci Hem Ekranlardan Hem de Aksu TV Dijitalden takip ederken yüzbinlerce vatandaş da Aksu Tv’nin kurumsal sosyal medya hesaplarından anlık gelişmeleri aldı.

Gerek Nişantaşı Corner stüdyolarında konuk alarak gerekse sahada ki atmosferi ekranlara taşıyarak genel seçimin nabzını tutan Aksu TV, Haber Müdürü Kurtuluş Şükür’ün anlatımlarıyla Türkiye seçimlerinin son dakika gelişmelerini izleyicilere aktardı.

Birçok seçimi Aksu TV ekranlarında yorumlayan Hukukçu, İnşaat Mühendisi, Araştırmacı-Yazar Serdar Erdoğanyılmaz ve Aksu TV Genel Müdür Yardımcısı Erol Öner, 2023 genel seçimlerinde de tarafsız olarak seçim öngörülerini paylaştı.

HABER: MEHMET DEVECİ

Loading...

Abone Ol