Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı sonrasında birlik üyeleri Kahramanmaraş’ın tarihi ve kültürel mekânlarında bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

Çamlıca restoran da ikram edilen öğle yemeğinin ardından birlik üyeleri Her yeri tarih ve kültür kokan şehrin belirli mekânlarında incelemelerde bulunan birlik üyeleri Kahramanmaraş’ın tarihini anlatan kurtuluş destanı panorama müzesini ziyaret etti.

Daha sonra birlik üyeleri başkan Erkoç refakatinde Kahramanmaraş büyükşehir belediyesi tarafından hizmet verilen engelsiz sanat atölyesi, stem merkezi, akıllı yaşlı bakım ve koordinasyon merkezi gibi birçok yeri de ziyaret ederek buralar hakkında bilgiler aldı.

Kırşehir Belediyesi ve Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Başkanı Yaşar Bahçeci “ Maraş tarihimizde önemli bir şehir ve aynı zamanda termal bir şehir” dedi.

Kahramanmaraş büyükşehir belediye başkanı fatih Mehmet Erkoç ise “Türkiye’mizin dört bir yanından çok değerli konuklarımız var, Kahramanmaraş’ta yapılan çalışmalar ile jeotermalde çok güçlü bir hale geldi.” dedi.