Beyceğiz Mahallesinde devam eden parke ve yol çalışmalarını inceleyen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, 100 günlük eylem planı ile Afşin'de projelerin hızla hayata geçirileceğini belirtti.

Afşin'in eksikliklerin 100 günlük eylem planı çerçevesinde tamamlanacağını ifade eden Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, "Seçimin ardından çalışmalarımıza devam ediyoruz. 100 günlük eylem planımız kapsamında üst yapısı eksik kalan yerlerimizi kilit parke ile sokak sokak tamamlıyoruz. Önümüzdeki süre içerisinde 100 günlük eylem planımızı hemşerilerimizin önüne sunacağız. 100 gün içerisinde neler yapacağız vatandaşlarımızın takip etmeleri için hepsini yakında açıklayacağız. İnşallah çok güzel hizmetlerin altına imzamızı atacağız. Yapacaklarımız adım adım geliyor. Daha önce yaptığımız 2 milyon 800 bin metre kare sıcak asfalt ve beton yol çalışmalarımız vardı, eksik kalan sokaklarımız vardı. Çalışmalar tamamı bitirilerek mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak." dedi.

Asfaltsız yol, parkesiz sokak kalmayacak sloganı ile çalışmalara başladıklarını belirten Başkan Güven," Beyceğiz Mahallemizde çok az yerimiz kalmıştı. Onları da şu anda tamamlıyoruz. Önümüzdeki günlerde eylem planımız kapsamında kırsal mahallelerimizde de çalışmalarımız başlayacak." açıklamasında bulundu.

Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Güven daha sonra mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Mahalle sakinleri, çalışmalardan dolayı Başkan Güven'e teşekkür etti.