Elbistan’da hafta sonu yapılan kongrede AK Parti İlçe Başkanlığı görevine seçilen Ahmet Tıraş mazbatasını İlçe Seçim Müdürü Aleaddin Dinçer’den alarak göreve başladı.
Tıraş, yol arkadaşları ile birlikte Elbistan Adliyesi’ne giderek mazbatasını aldı. AK Parti İlçe Başkanlığı binasına geçen Tıraş ve ekibi, ilçe başkanlığı görevi sona eren Hasan Sungur’a çiçek takdim ederek görevi devraldı.


Kongrede aday olmayarak görevi devden Sungur, devir teslim töreninde yaptığı açıklamada: “ Partimiz sağlam ellerde. Bu bir bayrak yarışıdır, bayrak değişimidir. Bundan sonraki süreçte Ahmet Tıraş kardeşim taşıyacaktır. Başarılı bir yönetim sergileyeceklerine inanıyorum.  Ahmet Tıraş ve ekibine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Mazbatasını alarak göreve başlayan Başkan Ahmet Tıraş’da yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “ AK Parti ailesinde bayrak yarışı devam ediyor. Bu gün Hasan başkanımızdan bayrağı biz devralıyoruz. Allah’ın izni ile Elbistan’ımıza hizmet etmek için yola çıktık. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, ülkemizde önemli kalkınma hamleleri ve hizmetler yapıldı. Kahramanmaraş ve Elbistan’da da  AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mahir Ünal’ın destekleri ile önemli yatırım ve hizmetler yapıldı.

Şehrimizin birçok ihtiyacı karşılandı. Allah nasip ederse bundan sonraki süreçte de yatırımlar devam edecektir. Bizler ilçe yönetimi olarak ilçemizin ihtiyaçlarını belirleyip Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mahir Ünal’a sunarak ihtiyaçların giderilmesi noktasında çalışma yürüteceğiz. Kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımızın derdini dinleyeceğiz, talepleri ihtiyaçları tespit edeceğiz, esnaflarımızı ziyaret edip, taleplerini dinleyeceğiz, şehrimizin kalkınması, daha da gelişmesi için ne gibi çalışmalar yapılmalı bunları derleyip, Genel Başkan Yardımcımız Mahir Ünal ile istişare edeceğiz, taleplerde bulunacağız, Elbistanlı hemşerilerim şundan emin olsun, AK Parti her zamankinden daha diri bir şekilde halkın yanında olacaktır.

Adaylığım sürecinde büyük bir heyecanla başkan olmamızı bekleyen bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum. Yol arkadaşlarım ve ben, beklentileri boşa çıkarmamak için gece gündüz demeden çalışacağız.

Derdi olanla dertleneceğiz. Herkesi, her kesimi kucaklayacağız. Çünkü biz büyük AK Parti ailesiyiz. Kendimize yakışanı yapacağız. Partimizde bugüne kadar görev yapan bütün ilçe başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Son başkanımız Hasan Sungur kardeşime ve yönetim kurulu üyelerine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Allah yardımcımız olsun” ifadelerine yer verdi.