Kahramanmaraşlı Bestekâr, Sinema Oyuncusu Ve Halk Müziği Sanatçısı Ahmet Zülfü Bars “By Bars” “Madalyalı Maraş “ Türküsüne Çektiği Video Sosyal Video Paylaşım Kanalları Ve Mecralarında Yüz Binlerin Gönlüne Taht Kurdu.

Mesam Üyesi Sanatçının Elli’yi Aşkın Bestesi Bulunmakta Ve Eserlerini Birçok Tanınmış Sanatçılar Okudu.

Dönem Dizilerinde Canlandırdığı Karakterlerle Kahramanmaraş’ı Sinema Da Temsil Eden Karakter Oyuncusu Ahmet Zülfü Bars “By Bars” Geçtiğimiz Ay Çıkardığı “Madalyalı Maraş” Adlı Eseriyle De Türkü Severlerin Gönlüne Marş Oldu.

“Sosyal Medya Kullanan Edeler, Bacılar Gruplar Vasıtasıyla On Binler Profillerinden Ahmet Zülfü Bars “By Bars” Madalyalı Maraş Adlı Eserini Paylaşıyor”

Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi Doğumlu İşi Dolayısıyla Gaziantep’te Yaşayan Ahmet Zülfü Bars Sanat Âlemine Soyadını Marka Yapmanın Daha Akılda Kalıcı Olacağı Düşüncesiyle By Bars İsmini Kullanıyor. Sanatçı “Kahramanlık Türküleri” İle Tanınıyor.

Gaziantep, Şanlıurfa Gibi İllere De Türküler Yakan Sanatçı “Madalyalı Maraş” Eseriyle Beklediği Başarıyı Yakaladı.

Sanatçının Genç Yıldız Meral Akçam İle Birlikte Çektiği Madalyalı Maraş Video Kaydıyla Bir Hafta Da 350.000 Hite Ulaşmayı Başardı.

Sanatçının Şimdi İse 10 Türk Halk Müziği Eseri Ve Klibi By Bars Anadolu Marşı Adı Altında Sosyal Medyada Tıklanma Rekorları Kırıyor.