Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekiplerince anaokulu öğrencilerine karne hediyesi olarak oyuncak polis arabası hediye edildi.

Elbistan Anaokulundaki karne programına katılan polis ekipleri, artan cinsel istismar ve şiddete karşı dikkat çekip, çocukların olası tehlike durumunda ne yapmaları gerektiğini uygulamalı bir şekilde anlattılar.

Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Komiser Yardımcısı Bilal Tekbıyık çocuklardaki polis sevgisini artırmak ve tatil dönemindeki tehlikelere dikkat çekmek için aktivite yaptıklarını söyledi.

Tekbıyık yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Çocuklarımızın karne almasından dolayı Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak onların sevincine ortak olmak istedik. Oyuncak polis arabası hediye ederek akıllarında iyi bir anı bırakmak istedik. Diğer yandan, yaz tatilinde her hangi bir kötü olay yaşamamaları için olası bir tehlikeli durum karşısında nasıl davranmaları gerektiğini uygulamalım bir şekilde gösterdik. Umarım bütün çocuklarımız iyi bir tatil dönemi geçirirler.”