Yaklaşık bir buçuk yıldır yakalandığı gırtlak kanseri nedeniyle tedavi gören Engin Nurşani, genç yaşta yakalandığı hastalığa yenik düşerek geçtiğimiz gün hayatını kaybetti.

Müzik serüvenine başladığı yıllarda birçok başarılı albümün altına imza atan Nurşani çıkardığı albümlerle kısa zamanda gönülleri fethetmişti.

Engin Nurşani, 2003 yılında adına bir çizik çektim albümü ile müzik kariyerine başlayıp, 2019 gırtlak kanseri nedeniyle müziğe ara verinceye kadar toplam sekiz albüm çıkardı.

HASTANEDEN AÇIKLAMA YAPILDI

Nurşani'nin ölümüyle ilgili hastaneden yapılan açıklamada, “Yaklaşık 1 buçuk yıl önce yakalandığı nazofarenks (gırtlak) kanseriyle mücadele eden Engin Nurşani’nin tedavisine yatan hasta servisimizde devam ediliyordu. Maalesef ki bugün saat 07.00’de hayatını kaybetti. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi ve sevdiklerine sabır diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bizlerde Aksu TV ailesi olarak Kahramanmaraşlı Halk Ozanı Ali Nurşani’nin oğlu merhum engin Nurşani’ye Allahtan rahmet, ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.