Elbistan'da ‘sağlık için, hepimiz için’ uygulaması kapsamında Elbistan’da, sokak sokak dolaşan Kaymakam Özkan Demir vatandaşlara maske ve sosyal mesafe uyarısında bulundu. Aynı gün içerisinde polis ekipleri de güven uygulaması yaptı.

Kaymakam Demir, beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık ve Jandarma Komutanı Binbaşı Sinan Sert ile birlikte iş yerlerinde ve sokaklarda vatandaşlara maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulması yönünde uyarılarda bulundu.

Polis ekipleri de bir yandan güven uygulaması yapıp, diğer yandan maske ve sosyal mesafe uyarısında bulundu. Polis araçlarından uyarıcı anonslar yapıldı.

Kaymakam demir yaptığı açıklamada: “Son günlerde artan vakalar karşısında vatandaşlarımızın biraz daha dikkatli olmaları gerekiyor. maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına ne kadar çok uyarsak hastalık bizden ok adar uzaklaşır. Zorlu süreci bir an önce atlatabilmenin yolu vatandaşlarımızın bilim kurulu ve sağlık bakanlığımızın uyarılarına riayet etmelerinden geçmektedir. Dikkatli yaşamak zorundayız” ifadelerini kulandı.